18.01.2018 | Navnenyt

NY MAND I FØRERHUSET

Peter Hut har overtaget stillingen som General Manager European Logistics Hvidovre hos DACHSER Denmark A/S.

Fra 1 . januar 2018 har Peter Hut (38) overtaget stillingen som General Manager European Logistics Hvidovre hos DACHSER Denmark A/S. Han afløser René Sidor, der er tiltrådt stillingen som Managing Director for DACHSER Nordic A/S.

Peter Hut har en kandidatgrad i International Business Development fra Syddansk Universitet og har tilegnet sig en bred vifte af erfaring inden for transportsektoren. Senest kommer han fra stillingen som Branch Manager for DACHSER Sweden AB i Göteborg, som også fungerer som hovedsæde i Sverige.
 
I 16 år har DACHSER været Peter Huts arbejdsplads, både i ind- og udland. Peter, der har sit ophav i den jyske muld, begyndte sin karriere hos DACHSER i Kolding i 2002. Efter endt uddannelse bød muligheden sig for at blive en del af hovedsædet hos DACHSER i Kempten i en stilling som Country Support Nordic. Den sydtyske by blev hans hjem i 3 år, hvorefter Danmark igen kaldte.
 
DACHSER havde opkøbt A/S Ove Haugsted, og som led i udviklingen af Hvidovre-filialen blev han tilbudt stillingen som Quality Manager i 2006. Her skulle han være med til at støtte udviklingen ved at optimere og styrke de nye strukturer og processer i overgangen fra Haugsted til DACHSER. I 2008 blev stillingen udvidet til at gælde for hele Skandinavien, hvorfor han som Quality Manager Nordic bidrog til udviklingen af kontorerne i Norge og Sverige.
 
I 2014 kunne DACHSER slå dørene op til en ny filial i Göteborg, og her med Peter ved roret som Branch Manager. Den svenske filial på Arendals Allé 5 i Göteborg omfatter en 1.750 kvadratmeter stor omlastningshal med 15 porte samt 850 kvadratmeter kontorlokaler – en kæmpe investering for DACHSER i Skandinavien. Resultatet har været yderligere vækst for DACHSER i Sverige, og i 2016 kunne Peter og resten af DACHSER glæde sig over et flot turn-around for hele DACHSER Sweden AB.
 
Den 1. januar 2018 er Peter endnu en gang hjemvendt til Danmark og afløser nu René Sidor (61) som General Manager European Logistics for DACHSER Denmark A/S i Hvidovre. René har haft positionen siden 1. juli 2014, men er nu tiltrådt stillingen som Managing Director for DACHSER Nordic.
 
”Peter har leveret enestående resultater i Sverige i sin tid som Branch Manager i Stockholm og Göteborg. Han har været med til at styrke de svenske teams og skabe holdbare resultater for Sverige. Han er god til at implementere forandringsstrategier, og han har en evne at skabe en tilpasningsdygtig og effektiv organisation. Jeg er sikker på, at vores filial i Hvidovre vil være i gode hænder hos ham som General Manager, siger René Sidor.”
 
Nordens eksistens på DACHSER-landkortet har udvidet den verdensomspændende logistik-koncerns europæiske netværk og servicemuligheder. I dag eksisterer der i alt otte filialer i Skandinavien. DACHSER Nordic har over 400 medarbejdere fordelt i Danmark, Norge og Sverige. Heraf er ca. 120 medarbejdere beskæftiget på hovedkontoret i Hvidovre og ca. 85 medarbejdere beskæftiget i Kolding. Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik.
 
Fakta:
Peter Douwe Hut
 
Født: 1979
Uddannelse: Cand.merc i International Business Development ved Syddansk Universitet i 2004
Karriere: 
2002-2004 ansat som studiemedhjælper hos DACHSER i Kolding.
2004-2006: Country support Nordic, DACHSER HQ i Kempten
2006-2008: Quality Manager Hvidovre, DACHSER Denmark.
2008-2013: Quality Manager Nordic, DACHSER Nordic
2013-2014: Interim Branch Manager Stockholm, DACHSER Sweden.
2014-2017: Branch Manager Göteborg, DACHSER Sweden.
2018-: General Manager Hvidovre, DACHSER Denmark .
Privat: Gift med Ewa, der er aktuar og arbejder som Account Manager ved Chaucer Underwriting. Bor i Kgs. Lyngby nord for København.

 

Mere fra DACHSER Intelligent Logistics

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

Til rådighed for dig. Overalt i Europa.Fremragende logistikservices i et af verdens stærkeste transportnetværk. Så standardiseret som muligt. Så individuelt som nødvendigt. Kundespecifik, højeffektiv og unikt integreret - det er intelligent logistik fra DACHSER.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere