03.04.2018 | Navnenyt

Ny mand bag rattet hos Mercedes-Benz Trucks i Danmark og Sverige

Jens-Christian Tittel overtager pr. 1. april posten som adm. dir. for Mercedes-Benz Trucks i Sverige og Danmark efter Martin Hink, som vender hjem til Tyskland i en ny stilling inden for Daimler-koncernen.

Jens-Christian Tittel kommer senest fra stillingen som salgschef hos Mercedes-Benz Trucks i Danmark og får altså nu det overordnede ansvar for både det danske og svenske marked.

”Jeg er glad for at få muligheden for at arbejde videre med de eftertragtede produkter og videreudvikle og eksekvere strategien, som vi iværksatte for to år siden på tværs af de to nabo-markeder. Vi har et fantastisk og motiveret team, som er altafgørende for at lykkes, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med både dem og vores dygtige forhandlere,” siger Jens-Christian Tittel.

Jens har sammen med resten af holdet i Danmark formået at løfte salget og øge markedsandelen, hvilket resulterede i et rekordresultat i 2017 samtidig med, at holdet lancerede helt nye services som Mercedes-Benz Uptime og produkter som FUSO.

”Jens er med sin erfaring fra det danske marked og indgående kendskab til organisationen som helhed den oplagte kandidat til at stå i spidsen for de to markeder. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Jens og holdet bag vil gøre alt for, at vores kunder bliver de mest tilfredse kunder på markedet, hvilket må siges at være vores vigtigste opgave,” siger Martin Hink, som selv har været med til at udpege Jens som sin efterfølger.

Jens er oprindeligt født i Tyskland, men er nu bosat i Malmø med sin kone Ilona og deres tre børn på hhv. 14, 11 og 6 år. Når Jens ikke er på arbejde, bliver fritiden brugt på oplevelser med familien og kitesurfing.

Mens Jens-Christian Tittel overtager posten i Danmark og Sverige, rykker hans forgænger Martin Hink tilbage til Tyskland i stillingen som Sales Projects & Processes i den globale organisation for salg af lastbiler. Martin Hink får dermed ansvaret for sammen med sit team at sætte retningen for fremtidens salg af lastbiler inden for Daimler-koncernen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere