26.10.2018 | Navnenyt

Ny Managing Director for Prime Cargo Danmark

Morten Høilund er ny Managing Director for Prime Cargo Danmark.

43-årige Morten Høilund tiltræder den 1. november 2018 som Managing Director for Prime Cargo Danmark med henblik på at styrke driften og sikre den fremtidige forretning. Han får ansvaret for virksomhedens godt 380 medarbejdere i Danmark.

”Jeg er meget stolt over at skulle lede Prime Cargo Danmark, som har et stærkt brand, imponerende resultater samt en organisation af kompetente og dedikerede kolleger. Jeg glæder mig til at lede Prime Cargo Danmark til fortsat at levere pålidelige, innovative og fleksible løsninger til vores kunder”, siger Morten Høilund selv.

Morten Høilunds karriere er tæt forbundet med Prime Cargo, da han har været med fra starten i 1998, og hvor han har været med til at opbygge virksomhedens lagerløsning. Han er uddannet speditør og har blandt andet været Warehouse Manager, inden han i 2010 blev Logistikdirektør.

”I en periode med solid vækst har vi brug for at optimere vores organisation. Morten har været et stort aktiv for Prime Cargo igennem mange år, og jeg er overbevist om, at han bliver en fantastisk Managing Director for Prime Cargo Danmark”, lyder det fra Prime Cargo Groups CEO Jesper Bejstrup.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere