10.03.2022 | Navnenyt

Ny konsulent i Slimstock

Ny konsulent i Slimstock Danmark

Allan Høy Andersen er per 1. marts ansat som Slim4-konsulent i Slimstock Danmark.

Allan kommer med erfaring fra sanitetsindustrien, hvor han har arbejdet med produktionsplanlægning, indkøb og procesoptimering, og skal i Slimstock sørge for, at brugerne af Slim4 får implementeret og kommer godt i gang med lagerstyringssoftwaren Slim4.

”Jeg ser frem til at yde mit ypperste for at bidrage til at kunderne får den bedst mulige oplevelse med Slimstocks oplevelse” siger Allan om sin nye stilling.

Slimstock Danmark ser frem til et godt samarbejde med Allan som en del af teamet, og du kan som bruger af Slim4 se frem til at blive taget godt om af Allan.

 

For yderligere information, kontakt Slimstock’s Kommercielle Direktør Peter Malling på p.malling@slimstock.com, Tlf. 41 40 80 30 eller besøg Slimstocks hjemmeside.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere