10.07.2018  |  Branchenyt

Ny gaffeltruckserie - Det automatiske valg til agil kraft

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi kan nu præsentere det nyeste skud på stammen i vores Cat Lift Trucks produktsortiment - en helt ny 1.4 til 2.0 tons 48V 3- og 4-hjulet elektrisk gaffeltruckserie - udviklet med ekstrem produktivitet gennem agil kraft.

Stærke ligheder med storebroren
Den nye gaffeltruckserie EP14-20A(C)N(T) har mange styrker, som genkendes ved storebroren 80V Cat EP25-35(C)N. Serien yder stor produktivitet og har et stærkt potentiale til glæde for operatøren og driften. Med det lave støjniveau og energiforbrug, fleksible manøvredygtighed samt store sikkerhedsfunktioner, er man garanteret en truck i en klasse for sig.

Intelligent styresystem
Truckens styresystem følger operatørens anvisninger og tilpasser sig automatisk operatørens ønsker og behov. Den er nem og behagelig at bruge i krævende anvendelsesområder gennem ergonomi. Derudover er operatøren perfekt placeret til at betjene trucken med fuldt udsyn til lasten, samtidig med at sikkerhedsfunktionerne og de ergonomiske betjeningsanordninger giver operatøren kontrol og komfort, der forbedrer tilliden og ydeevnen.

Der er uden tvivl tænkt på operatøren i udviklingen af EP14-20A(C)N(T) truckserien.

Fleksibel og holdbar
Manøvredygtigheden er i top. Gaffeltruckserien er nemlig udstyret med den nyeste styreteknologi, der maksimerer fleksibiliteten og produktiviteten i trange områder.

Alle systemer og komponenter er specificeret til robusthed, nem vedligeholdelse og høj driftseffektivitet. Holdbarheden og økonomien bidrager derfor til en god investering.

Sikker og stabil
De automatiske hjælpemidler holder lasthåndteringen sikker, stabil og præcis, uanset liftens højde eller belastning, hvilket sikrer en intelligent hydraulik.

Læs mere om de 3-hjulede og 4-hjulede el-truck her.

Tags: Rocla A/S

Mere fra Rocla A/S

Rocla A/S

www.rocla.dk

Rocla Danmarks hovedaktivitet er salg af Cat Lift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdelse og reparationer af alle truckmærker. Produktprogrammet omfatter alt lige fra manuelle pallevogne til 16 tons dieseltruck. Derudover tilbyder Rocla Danmark også AGV (automated guided vehicles) løsninger på det danske marked. Gennem datterse…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere