13.04.2018  |  Branchenyt

Ny ejendomsstrateg hos Gottlieb+Partners A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gottlieb+Partners A/S udvider med en ekstra ansættelse. Ny ejendomsstrateg er Ulla Nielsen, ejendomsmægler MDE, der skal bistå i de øgede aktiviteter med salg, udlejning, sagsbehandling og administration af erhvervsejendomme.

Ulla Nielsen har mere end 20 års erfaring med salg og udlejning af erhvervsejendomme og har tidligere været ansat hos CBRE A/S, Gaarde Erhverv A/S (EDC)og Notar Ejendomme ApS. 

”Med ansættelsen af Ulla, der er en stærk kapacitet på sit felt, kan vi fortsætte den fantastiske vækst, vi har oplevet, siden vi etablerede Gottlieb + Partners A/S i december 2017. Ulla skal sammen med det øvrige team bidrage til fortsat vækst og udvikling og sikre, at vores kunder får højeste service- og kvalitetsniveau i alle løsninger”, siger Thomas Gottlieb, der er partner i virksomheden.

Gottlieb + Partners A/S yder professionel ejendomsrådgivning til mellemstore og større virksomheder.Fundamentet for rådgivningen er udarbejdelsen af en velfunderet ejendomsstrategi, der analyserer og vurderer alle relevante parametre og omkostninger ved erhvervsejendommen.På den baggrund kan virksomheden strukturere og sammensætte en klar anbefaling for det mest optimale set-up for erhvervsejendommen.

Vil du vide mere, kontakt da venligst:

Thomas Gottlieb, ejendomsstrateg og partner, T: 4072 1212, M: tgo@gottliebpartners.dk

Mere fra Gottlieb + Partners A/S

Gottlieb + Partners A/S

www.gottliebpartners.dk

Gottlieb + Partners A/S er din betroede ejendomsrådgiver til enhver type erhvervsejendom eller portefølje af erhvervsejendomme.Vi er garant for en klar, velfunderet ejendomsstrategi, der danner grundlag for konkrete anbefalinger: måske et salg af ejendommen, køb af nyt eller udlejning. Måske en sale-and-lease-back-aftale eller fastholdelse af ejendommen kombineret med justerede omkostninger.Der ka…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere