18.12.2018 | Navnenyt

Ny direktør til Esbjerg Havn

Denis Jul Pedersen bliver ny havnedirektør i Esbjerg

45-årige Denis Jul Pedersen tiltræder stillingen som havnedirektør i Esbjerg. Det sker den 1. april 2019. Han efterfølger Ole Ingrisch, der går på pension efter 16 år i havnen.

”At kunne være med til at videreudvikle en veldrevet virksomhed som Esbjerg Havn er en fantastisk mulighed. Igennem årene har jeg fulgt havnens udvikling og kunnet se, hvilken indflydelse den har haft på vores by, og dette er spændende at kunne være en del af i årene fremover”, siger Denis Jul Pedersen.

Denis Jul Pedersen kommer fra en stilling som CEO hos NSG Wind, hvor han har ledet offshore-koncernen NorSea Group’s aktiviteter inden for havvindmølleindustrien. Han er oprindeligt uddannet skibsfører og løjtnant i Søværnet og har senere taget en MBA inden for olie og gas.

”Jeg er meget glad for at kunne byde Dennis Jul Pedersen velkommen som direktør for Esbjerg Havn. Dennis er en stærk profil inden for forretningsudvikling og har arbejdet indenfor Esbjerg Havns tre strategiske fokusområder: skibsfart, vind og olie/gas. Og han har i sit tidligere virke demonstreret en betydelig evne til at udvikle virksomheder”, siger Flemming N. Enevoldsen, formand for Esbjerg Havns bestyrelse.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere