15.12.2022  |  Strategi & ledelse

Indspark: Ny dato for S&OP-event

Grundet sygdom blev vi desværre nødt til at aflyse vores planlagte S&OP-event, som skulle være afholdt i november. Vi har nu fundet en ny dato, hvor vi vil afholde S&OP-eventet.

Sæt X i kalenderen den 1. februar 2023!

Seminarets indhold:
Danske virksomheder oplever for øjeblikket en turbulent tid, og det har aldrig været vigtigere at dele information mellem afdelinger således at f.eks. salg, marketing og produktion alle taler samme sprog, har adgang til og tolker informationen på en ensartet måde. Derfor vil Jan Stentoft på dette seminar berøre nogle af de typiske problemstillinger som adresseres vha. S&OP-processer.
Der vil også være mulighed for at stifte bekendtskab med vores værktøj Slim4, som kan støtte op omkring samt levere de nødvendige informationer, der kan bidrage til en effektiv S&OP-proces – dette vil vores ekspert i S&OP, Wesley vam Kemenade, præsentere.
 
Deltag hvis du vil have inspiration til:
De overvejelser, du bør gøre dig ifm. S&OP
Hvordan du kommer i gang med at indføre en S&OP-proces
Hvilke resultater det kan føre til.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen via linket:
https://www.slimstock.com/dk/sop-planning-pa-sdu-i-kolding/ 
Onsdag den 1. februar 2023, kl. 09:00-11:30.
Syddansk Universitet, 6000 Kolding.

Mere fra Peter

Peter Malling

Kommerciel direktør, Danmark

https://www.slimstock.com/dk/ 

Se profil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere