31.01.2020  |  Branchenyt

Case: Ny dækløsning bidrager til øget effektivitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et nyt dæklager har spillet en væsentlig rolle i arbejdet med at øge effektiviteten hos førende dansk bilforhandler.

Jørgen Hansen Biler rettede henvendelse til Constructor og bad teknikerne designe mobile dækreoler til en nye bygning, der skulle huse både en servicehal og dæklager.

Hallen blev opført som resultat af en cost/benefit analyse, der bl.a. afslørede et større tidsspilde, når mekanikerne skulle hente og bringe hjul fra containere, anbragt på den modsatte side af værkstedet.
Udfordringen for Constructor’s team var at optimere dæklageret i den 300 m2 store bygning, og samtidig minimere transporten af kundehjul for mekanikerne.

“En mobil løsning udnytter pladsen bedst mulig”, forklarer Henrik Skov Jensen fra Constructor Danmark. “Den består af pallereoler, der er monteret på vogne, der løber på skinner i gulvet. Disse vogne er elektrisk drevne og betjenes med et kontrolpanel. Selve dækpallerne er anbragt i en afstand, der gør det muligt at håndtere dem med gaffeltruck eller stabler.

Læs hele casen her

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere