14.09.2022 | Navnenyt

Ny CEO til GS1 Denmark

Den 1. september 2022 tiltrådte Per Ahlmann Andersen som ny CEO for GS1 Denmark. Per Ahlmann Andersen har i forvejen et indgående kendskab til GS1, da han tidligere var en del af den danske bestyrelse i fem år.

Udover Pers mangeårige ledelseserfaring, har han baggrund i it-projekter og -processer, en betydelig kommerciel indsigt og et dybt kendskab til detailbranchen fra sin tid i Dagrofa. Senest kommer Per Ahlmann Andersen fra en stilling som Director i Deloitte.

Bestyrelsesformand i GS1 Denmark, Thorkil Andersen:

"Per er valgt ud fra hans lederegenskaber, store proces og it-forståelse samt ikke mindst hans bankende hjerte for GS1. Fra sin tid i GS1-bestyrelsen har Per en dyb forståelse for organisationen og dens omverden, hvilket vi vægter meget højt. Vi glæder os meget til samarbejdet, og byder et stort velkommen til Per".

Privat er Per gift med Anette, har to børn på 20 og 23 år og bor i København.

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere