15.02.2018 | Navnenyt

NY BRANCH MANAGER HOS DACHSER SWEDEN AB

Carl-Johan Westas, Branch Manager European Logistics Gothenburg

Carl-Johan Westas (42) er blevet ny Branch Manager European Logistics for DACHSER Sweden AB’s kontor i Göteborg.

Carl-Johan Westas har 22 års erfaring inden for transportbranchen bag sig, blandt andet fra DHL og Bring. Han har en kandidat i logistik fra Handelshögskolan i Göteborg, og han startede hos DHL i 1995. I december 2012 blev han Branch Manager hos Bring i Göteborg.

Derudover er Carl-Johan bestyrelsesformand for Transportindustriförbundet (SIFA) for Region Väst. Han startede i stillingen som Branch Manager European Logistics Göteborg i november 2017, og han tager over efter Peter Hut, der er hentet hjem til Danmark som General Manager European Logistics Hvidovre.

”Jeg er meget glad for, at Carl-Johan Westas, som medbringer en solid viden og erfaring inden for transportbranchen, har sagt ja til stillingen som Branch Manager European Logistics Göteborg. Carl-Johan har en stærk forståelse for branchens udvikling og de store trends og udfordringer vores kunder står over
for”, siger René Sidor, Managing Director DACHSER Nordic.

DACHSERs svenske hovedsæde ligger tæt på E6 og E20 i Göteborg, som er nogle af Sveriges mest betydningsfulde logistikknudepunkter. Herfra betjener DACHSER hele Skandinavien, og filialen omfatter en 1.750 kvadratmeter stor omlastningsterminal med 15 porte samt 850 kvadratmeter kontorlokaler. Hele området omfatter byggeri på i alt 31.000 kvadratmeter.

Det første kvartal af 2018 vil gå med en rejse rundt til en række forskellige DACHSER-kontorer, så Carl-Johan Westas kan få et godt indblik i DACHSER.

Mere fra DACHSER Intelligent Logistics

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

Til rådighed for dig. Overalt i Europa.Fremragende logistikservices i et af verdens stærkeste transportnetværk. Så standardiseret som muligt. Så individuelt som nødvendigt. Kundespecifik, højeffektiv og unikt integreret - det er intelligent logistik fra DACHSER.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere