27.11.2008  |  Innovation

Ny bog baseret på Lean- og Agile-principper

Indhold fra partner Hvad er dette?

”Adræt Projektledelse” er titlen på en ny bog, der tager udgangspunkt i, at forholdene omkring udviklingsprojekter i stigende grad bliver præget af turbulens, uklarhed og kompleksitet.

”Adræt Projektledelse” er titlen på en ny bog, der tager udgangspunkt i, at forholdene omkring udviklingsprojekter i stigende grad bliver præget af turbulens, uklarhed og kompleksitet. Bogen bygger videre på Lean- og Agile-principper om at skabe værdi for kunden og sikre flow i hele projektets levetid - ved at indføre arbejdsformer, der sikrer hurtig reaktion og fremdrift under uafklarede forhold. ”Adræt Projektledelse” sigter især på projektmedarbejdere og projektledere i udviklings- og fornyelsesprojekter – blandt andet produkt- og serviceudvikling, forbedring af kvalitet og produktivitet, fornyelse af arbejdsprocesser og informationssystemer samt organisations- og produktionsomlægninger. Dog kan dens modeller også anvendes på andre typer af projekter. Bogen er skrevet af Hans Mikkelsen og Jens O. Riis. www.prodevo.dk.
- MS

Tags:

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere