28.04.2023 | Navnenyt

Ny Application Consultant i Bredana har stærke kompetencer inden for ERP og BI

Mikkel Krog Lind, 24 år, er ny Application Consultant ERP/BI i Bredana, og han har solid erfaring og stærke kompetencer inden for både ERP og BI.

Udover ERP og Power BI har Mikkel erfaring med supply chain, procesoptimering, dataanalyse, indkøb og lager fra stillinger som bl.a. S&OP Planner og Supply Chain Planning Analyst.

”Jeg kan godt lide at få det hele til at gå op i en højere enhed og skabe sammenhæng mellem forskellige processer,” siger Mikkel, der har base på Bredana-kontoret i Aarhus. 

I Bredana skal han implementere værdifulde ERP-løsninger hos vores kunder og være med til at drive vores BI-udvikling.

Læs mere om Mikkel her

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere