20.11.2017  |  Strategi & ledelse

Ny app fjerner behovet for "micromanagement"

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvem synes det er sjovt at følge op på de samme opgaver dag ud og dag ind? Og hvem ønsker chefens ånde i nakken? Med Gluus nye app kan det snart være fortid, så lederen kan løfte blikket og frigøre tid til andre opgaver.

Enhver virksomhed - stor som lille - har en række opgaver der skal udføres på samme tid hver dag, uge, måned eller år. Det kunne være den daglige rengøring i produktionen, den månedlige service af maskinen, eller den ugentlige opfølgning på åbne supportsager. Hver funktion i virksomheden har masser af sådanne opgaver. 

Hvad hvis opfølgningen kunne automatiseres?

Tænk hvis man let kunne oprette en opgave og så sikre, at den blev vist til medarbejdere med rette rolle på rette tidspunkt? 

Hvad så hvis man kun fik besked, hvis opgaven ikke blev gjort til tiden?

Det kunne gøre lederens arbejde med lettere. Men hvad med medarbejderen, der udfører opgaven?

Hvad hvis han kunne gøre det fra en tablet direkte i arbejdssituationen? 

Måske kunne han endda slippe for papirarbejdet og udfylde formularen, eller lave registreringen, direkte når opgaven blev lavet? Hvis han havde instruktionen sammen med opgaven, så kunne det virkeligt lette hans arbejde. 

Gluus nye Execute produkt løser opgaven

Gluus nye produkt - og tilhørende apps til Android og iOS - gør alt dette for jer. I skal bare oprette en proces, en arbejdsinstruktioner og en opgave. Opgaven vises så til rette person på rette tidspunkt. 

Alt logges og registreres automatisk, så I også sparer tid på rapporteringen.

Læs mere om produktet her

Eller se denne lille demo: 

Tags: Gluu

Mere fra Gluu

Gluu

www.gluu.biz

Gluu er en online platform til at få succes med forretningsprocesser. Tre produkter i én, tæt integreret platform gør enhver forretningsproces lettere at lave, forstå, udføre og forbedre. Både for dem der laver processen og dem, der udfører den.  Vi tror på, at procesforbedringer kommer helt af sig selv, hvis vi giver dem, der udfører arbejdet, de rigtige værktøjer. Gluu platformen…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere