15.06.2020 | Navnenyt

Ny administerende direktør til MAN Danmark

Bestyrelsen i MAN Truck & Bus AG har ansat Stefan Thyssen som ny administrerende direktør for MAN i Norge, Sverige og Danmark.

Stefan Thyssen har en bred erfaring med sig inden for forretningsudvikling og har kompetencer i at gennemføre operationelle forbedringer. 

Han er økonomiuddannet på Universitetet i Kassel og har ti års erfaring fra lastbilbranchen. Stefan Thyssen kommer fra stillingen som Finansdirektør for MAN i England og har tidligere arbejdet som ansvarlig for Controlling ved MANs hovedkontor i München.

“Jeg er optaget af at samarbejde, og løbende forbedringer er nøglen til gode resultater og gode kundeoplevelser. Vores fokus er som før; vækst, kundetilfredshed og medarbejdermotivation. Vi skal tage hurtige beslutninger over for vores kunder for at yde dem et højt serviceniveau uanset, hvor de møder os”, siger Stefan Thyssen.

Stefan Thyssen tiltrådte stillingen 1. marts i år.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere