15.06.2020 | Navnenyt

Ny administerende direktør til MAN Danmark

Bestyrelsen i MAN Truck & Bus AG har ansat Stefan Thyssen som ny administrerende direktør for MAN i Norge, Sverige og Danmark.

Stefan Thyssen har en bred erfaring med sig inden for forretningsudvikling og har kompetencer i at gennemføre operationelle forbedringer. 

Han er økonomiuddannet på Universitetet i Kassel og har ti års erfaring fra lastbilbranchen. Stefan Thyssen kommer fra stillingen som Finansdirektør for MAN i England og har tidligere arbejdet som ansvarlig for Controlling ved MANs hovedkontor i München.

“Jeg er optaget af at samarbejde, og løbende forbedringer er nøglen til gode resultater og gode kundeoplevelser. Vores fokus er som før; vækst, kundetilfredshed og medarbejdermotivation. Vi skal tage hurtige beslutninger over for vores kunder for at yde dem et højt serviceniveau uanset, hvor de møder os”, siger Stefan Thyssen.

Stefan Thyssen tiltrådte stillingen 1. marts i år.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere