20.05.2020 | Navnenyt

Ny Økonomi-direktør hos DKI Logistics A/S

Frank Frøkier er tiltrådt som ny Økonomi-direktør hos DKI Logistics A/S.

Frank Frøkiær er pr. 1. maj 2020 er ansat som Økonomi-direktør hos DKI Logistics A/S, der har lokationer i Horsens og Køge.

Franks Frøkiærs primære opgaver bliver det strategiske og udviklingsmæssige i den forsatte udvikling af DKI Logistics A/S.

DKI Logistics A/S er kendt for, at ethvert samarbejde tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, så man sammen finder den bedste løsning. DKI Logistics A/S arbejder med tredjepartslogistik (3PL) og hjælper sine kunder med lagerhotel, lagerhåndtering eller logistik.

DKI Logistics A/S arbejder med en flad struktur, så kunden oplever en hurtig og let service uden unødvendige og fordyrende mellemmænd.

Virksomheden arbejder med den mest moderne teknologi og har blandt andet investeret mere end 90 millioner i et automatisk kasselager, da virksomheden vandt et meget stort udbud for Region Midtjylland.

Baggrunden er, at Regionsrådet i 2018 besluttede at erstatte de daværende seks hospitalslagre med et nyt fælles regionslager i Horsens.

'Regionslager Midt' blev fælles lager for Region Midtjyllands hospitaler, institutioner, administration og områdets praktiserende læger. Gevinsten for Region Midtjylland ved et fælles regionslager er vurderet til omkring 35 mio. kr. årligt gennem stordriftsfordele og bedre priser på indkøb. Det er DKI Logistics A/S, der har ansvaret for både lagerdrift og transport af varer fra lageret til regionen og de praktiserende lægers matrikler.

Det automatiske kasselager er også en gevinst for virksomhedens øvrige kunder, da den muliggør særdeles konkurrence-dygtige priser.

Den nye Økonomi-direktør, Frank Frøkiær, kommer fra en lignende stilling hos System Transport A/S og har mange års erfaring med drift, økonomi og controlling i logistik- og transport virksomheder.

Mere fra DKI Logistics

DKI Logistics

www.dki-logistics.dk

Vi vil være de bedste til tredjepartslogistik (3PL). Vi vil være de bedste til at give kunden det, som kunden har behov for uanset, om det er lagerhotel i Horsens eller Køge, lagerhåndtering eller logsitik og distribution. Det gør vi blandt andet ved at arbejde under mottoet »Hvad kan vi gøre for dig?« . Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til igennem et samarbejde mellem kunden,…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere