11.06.2018  |  Planlægning

Case: Nordisk affaldsgigant RenoNorden optimerer deres ruteplanlægning med AMCS løsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

AMCS, verdens førende udbyder af integreret software og køretøjsteknologi til ruteplanlægning og transportoptimering, har udvidet sin nordiske kundebase ved at implementere deres avancerede ruteoptimeringsløsning hos RenoNorden.

Nordisk affaldsgigant, RenoNorden, har afsluttet implementeringen af AMCS’ markedsførende ruteoptimeringssystem, som er designet til at effektivisere den kommunale affaldshåndtering i Sverige. Meddelelsen kommer efter at implementeringen er afsluttet.

RenoNorden AB bruger AMCS-produktet til at optimere deres ruter, hvor de indsamler affald, samt til at beregne korrekte og konkurrencedygtige priser, når de byder på nye kontrakter. Systemet har allerede haft en positiv indflydelse på en af RenoNordens større affaldskontrakter. Kontrakten består i at håndtere Stockholms affaldsindsamling, hvor AMCS’ løsning hurtigt og effektivt har optimeret stamruter for 50 skraldebiler. Ved at vælge AMCS’ løsning har RenoNorden opnået økonomiske og miljøvenlige fordele i et område med mere end 25.000 tømninger om dagen.

RenoNorden’s Logistik Manager, Fredrik Karlberg fortæller, hvorfor de valgte at implementere AMCS’ ruteoptimeringsløsning:

“Efter at have undersøgt en række systemer blev det klart, at det fleksible og brugervenlige system, som AMCS’ ruteoptimeringsløsning tilbyder, ville være det bedste produkt til vores organisation. Systemet gør det muligt for os at inkludere og justere forskellige parametre, hvilket gør scenarier så realistiske og præcise som muligt. For eksempel er det muligt for os at øge køretiden med en hvis procentdel, for at kompensere for dårligt terræn, uforudsete vejproblemer, m.m.”

RenoNorden er den førende virksomhed inden for kommunal affaldshåndtering i Sverige, Danmark og Finland, hvor de yder effektiv, pålidelig og professionel services til mere end 230 kommuner.

AMCS’ Nordic Head of Waste & Recycling Sales – David Griffin udtaler:

“Vi er stolte af at arbejde sammen med RenoNorden, en af de førende virksomheder inden for affaldshåndtering i Skandinavien. Vi er glade for at RenoNorden har set øjeblikkelige fordele efter de begyndte at bruge AMCS’ software.

Vi oplever en stigende efterspørgsel i affaldsbranchen for avancerede ruteoptimeringsløsninger. Dette er understøttet af branchens ønske om lavere priser, pålidelige serviceydelser og reduceret CO2-udledning fra indsamlingen af affald.

Typisk oplever vores kunder en reduktion mellem 5 og 15 % i kørte kilometer og til tider op til 10 % reduktion i antallet af biler. Alt dette har til sammen en betydelig positiv indvirkning på miljøet og vores kunders rentabilitet.

Vi ser frem til at have et langvarigt og positivt samarbejde med RenoNorden, hvor vi sammen arbejder for at opnå det bedste resultat med deres nye ruteoptimeringsløsning.”

Om AMCS

Med kontorer i Nordamerika, Europa og Australien er AMCS en af de førende leverandører af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genbrugs- og ressourcebrancherne. Vi hjælper mere end 1.500 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservice. Vores ERP-software og SaaS-løsninger tilbyder digital innovation til den cirkulære økonomi rundt om i verden.

Om Intelligent Optimering

AMCS’ intelligente optimeringsplatform har en kraftfuld ressourceplanlægning og ruteoptimeringssystem. Denne løsning håndterer alle typer af affaldsindsamling og -transport, uanset om det er til stamruter eller dynamiske ruter. Dens avancerede funktionalitet er skræddersyet til branchen, og er det eneste system i verden der effektivt håndterer de forskellige transporttyper i affaldsbranchen.

Systemets faciliteter omfatter frekvensplanlægning, ruter med høj kundetæthed, håndtering af maxi-containere, farligt affald og meget mere.

Lær mere om AMCS' ruteoptimeringsløsning.

Lær mere om AMCS' løsninger til gratis webinar, tilmeld dig her.

Tags: AMCS

Mere fra AMCS

AMCS

http://www.amcsrouting.dk

AMCS er den førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til ruteplanlægning og transportoptimering med mere end 40 års erfaring. Vi hjælper over 1600 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservicen. Vores ERP-software og SaaS-løsninger leverer digital innovation til den fremvoksende cirkulær…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere