20.04.2018  |  Branchenyt

Nordic Houseware Group A/S, udpeger AGR Nordic A/S, til at leverer deres nye S&OP og disponerings værktøj.

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordics Inventory Optimiser blev endnu engang valgt som den fortrukne løsning.

Nordic Houseware Group A/S, er en af de absolut førende virksomheder indenfor plastvarer, igennem deres to datterselskaber Plast Team A/S og Room Copenhagen A/S. Hvor Plast team er kendt for deres nyskabende design indenfor opbevaring, madopbevaring og rengøring er Room Copenhagen kendt for licensprodukter fra bla. The LEGO® Group, Star Wars™ og Paul Frank™.

Projektet kommer til at omfatte hele AGR 5 suiten helt ud til afgivelse af ordre og forecast imod produktionen. Der vil være særligt fokus på S&OP, da opsamling af viden fra markedet er ekstremt vigtig for leverandører til detailleddet. Forecast processen bliver automatisk med input fra S&OP i forhold til kampagner og andet. Alt dette sammen med den automatiske disponering, vil hjælpe Nordic Houseware Group til højere servicegrad med lavere lagerniveauer. 

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger. Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst mulig lagerbinding. Løsningen skal også frigøre ressourcer til at…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere