06.03.2018  |  Branchenyt

Nille skifter til AGR5 for at lette opgaverne med forecasting, disponering og S&OP.

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordic A/S og Nille AS indgår aftale om implementering af AGR5

Nille er en af Norges absolut største butikskæder med over 360 butikker, et tal som vokser med 10-15 nye butiksåbninger hvert år. Nille er specialiseret indenfor lavpris kvalitetsvarer i et bredt udvalg til at dække både store og små anledninger. Man sælger således stort set alt indenfor dekorationen og lys til at kunne skabe den helt rette stemning.  

Hos Nille var der fra starten fokus på AGR teamets fleksibilitet og viden til at få det helt rigtige setup fældet ned på papir og ind i scopingen af projektet. Det er her særligt vigtigt med en løsning som kan automatisere så meget som muligt. Det gør vi bl.a. ved hjælp af afvigelsesrapporter, automatisk container optimering og automatiske genbestillingsordrer, og det vil give medarbejderne mere tid til at fokusere på andre vigtige opgaver i forretningen.

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

Mere fra AGR Nordic A/S

AGR Nordic A/S

www.agrnordic.com

AGR blev grundlagt i 1997 og er specialister i indkøbsplanlægning, forecasting S&OP og optimering. Vi tilbyder software- og rådgivningsløsninger. Virksomhedens hovedløsning, AGR Inventory Optimiser, er et add-on til kundernes ERP løsning og har til formål at hjælpe med opnå og vedligeholde den rette servicegrad, med mindst mulig lagerbinding. Løsningen skal også frigøre ressourcer til at…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere