04.07.2018 | Navnenyt

Niels Kristian Vittrup tilbage hos Riantics som Senior Project Manager

Vi er glade for at kunne byde Niels Kristian Vittrup velkommen til Riantics som Senior Project Manager i vores PM & Engineering afdeling.

Niels Kristian skal være med til at styrke vores Projektleder-team med sin viden og erfaringer fra større logistikprojekter og arbejde i internationale organisationer.

Niels Kristian er vendt tilbage til Riantics efter at have arbejdet som Projekt Manager hos SSI Schäfer og senest hos Swisslog Healthcare. Vi ser meget frem til at genoptage samarbejdet.

Mere fra Riantics A/S

Riantics A/S

www.riantics.com

Riantics A/S (tidl. Qubiqa/Univeyor) er en automatiseringsvirksomhed, som udvikler og fremstiller kundetilpassede logistikløsninger til avanceret lagerstyring og -drift. Sortimentet omfatter produkter og systemer til fuldautomatisk håndtering af varer og materialer samt et omfattende serviceprogram. Riantics A/S er især kendt for den patenterede Layer Picker®,som er m…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere