08.04.2015  |  Branchenyt

Nets vælger PostNord som distributionspartner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nets har valgt Postnord som ny distributionspartner, der skal sikre leveringen af betalingsterminaler til Nets 500.000 nordiske kunder.

Udbyderen af betalings-, kort- og informationssystemer, Nets, har indgået et distributionssamarbejde med PostNord om levering af Nets betalingsterminaler i hele Norden.

Læs også: PostNord køber Jetpak Borg

Det er PostNords fintmaskede distributionsnetværk og one-point of entry-strategi, der har fået Nets til at skifte distributionspartner, oplyser PostNord i en pressemeddelelse.

”En sikker og fleksibel distribution er afgørende for, at vi kan levere betalingsterminaler ud til vores kunder. Leveringen skal fungere uden afvigelser, så vores kunder oplever, at de modtager deres betalingsterminal nemt og uden komplikationer. PostNords forretningsmodel i de nordiske lande giver os en tryghed for, at vi fortsat kan leve op til dette”, siger Charlotte Eriksen, nordic purchasing manager i Nets.

Med hovedsæde i Ballerup ved København sælger, udlejer og vedligeholder Nets betalingsterminaler til erhvervskunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland, der ønsker at tage imod betaling med kort. Den nye aftale indebærer al transport inden for og imellem de nordiske lande, heraf primært transport til og fra Nets’ centrale lager i Ballerup.

”Hvad enten pakken skal til en restaurant i Odense, et hotel i Nordsverige eller en hel supermarkedskæde i Norge, så er det kendt land for os. Vores hjemmemarked er hele Norden, som vi kender bedre end nogen anden distributør. På et marked hvor leveringssikkerhed og fleksibilitet er helt afgørende, ser vi frem til, at vi med vores distribution kan bidrage til fortsat vækst og fremgang hos Nets”, siger salgsdirektør i PostNord, Anders Mittag.

Læs også: Blue Water Shipping og PostNord indgår aftale

Nets har endvidere en strategi om også at vækste i de baltiske lande, og på sigt dækker aftalen også distribution i Baltikum.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere