21.11.2013  |  Produktion

Nem visuel produktionsplanlægning i Dynamics NAV

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bredana lancerer nu et dansk modul til visuel produktionsplanlægning i Dynamics NAV.

Modulet kan føre til bedre ressourceudnyttelse, for det giver fuldt overblik over belægning af afdelinger og ressourcer samt produktionsperioder i et enkelt skærmbillede.

Alle elementer i visningen er interaktive, så man kan foretage korrektioner blot ved at klikke på det ønskede element.

Ved mouseover får man tilmed en boks frem med nøgleinformationer om ordren, herunder færdig-gørelsesprocent og -tidspunkt.

Modulet giver et nemmere og hurtigere overblik over belastning af afdelinger og ressourcer (medarbejdere og maskiner med mere), og det fremgår med stor tydelighed, hvis en ressource overbookes.

Ved planlægning af nye produktionsordrer kan man umiddelbart se, hvor der er plads og ressourcer, og der vil være mulighed for at flytte rundt på tingene.

Systemet trækker automatisk data ud af Dynamics NAV, og når man har foretaget ændringer, kan man enten gemme eller fortryde.

Læs mere her

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Bredana har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år.Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning.Bredana Solutions A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i mere end 25 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere