18.08.2021 | Navnenyt

Morten Lindhardt Andersen er igen Systemkonsulent ved Bredana Solutions

Morten kan rådgive om digitale løsninger i netop jeres branche

Vi byder velkommen til Morten Lindhardt Andersen som I fremover kan møde som Systemkonsulent – med fokus på økonomistyring, sagsstyring og logistik. 

Som Cand. Merc. i erhvervsøkonomi og med god erfaring som NAV/Business Central konsulent, får I her en erfaren sparringspartner til jeres næste projekt hos Bredana Solutions. 
 

De fleste af vores konsulenter har stort kendskab til jeres branche og mange har endda en baggrund i branchen. Derfor kan vi sætte os ind i jeres arbejdsgange og supportere med de helt rette digitale løsninger, der kan styrke forretningen. 

Mere fra Bredana Solutions A/S

Bredana Solutions A/S

https://www.bredanasolutions.dk/

Med over 30 års ekspertise fra branchen, optimerer og digitaliserer vi arbejdsgange og processer med Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), Sales & Marketing (CRM) og Field Service. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår din forretning - og derfor er mange af vores konsulenter hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere