28.06.2019 | Navnenyt

Morten Høilund ny CEO for Prime Cargo

Morten Høilund. Foto: Prime Cargo

Den 1. juni 2019 tiltrådte 44-årige Morten Høilund som ny Group CEO for Prime Cargo, hvor han overtager efter Jesper Bejstrup, som efter seks år i virksomheden har valgt at søge nye udfordringer.

”Takket være en ihærdig indsats, er det efter en periode med tilbagegang lykkedes os at få vendt Prime Cargo Group. Vi har de seneste par år haft tocifrede vækstrater, og vi har operationelt og organisatorisk fået etableret et stærkt fundament at bygge videre på. Tidspunktet er derfor kommet til at give stafetten videre til Morten Høilund, som har de rette kvalifikationer til at bære Prime Cargo Group sikkert ind i fremtiden”, udtaler Jesper Bejstrup.

”Transport og ikke mindst logistikområdet er i en forrygende udvikling, og vi vil fortsætte med at skabe værdi i form af fleksible og innovative løsninger til vores kunder og partnere,” siger Morten Høilund.

Det er et kendt ansigt for både medarbejdere og kunder, som nu får det overordnede ansvar for Prime Cargo, idet Morten har været med fra virksomhedens start i 1998, og for under et år siden blev han udpeget som managing director.

”Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i Prime Cargo. Med vores stærke værdier og fantastiske medarbejdere i Danmark, Polen, Kina og USA samt en ejer som er klar til at investere i fremtiden, så er jeg overbevist om, at vi i de kommende år vil levere stærke resultater til glæde for både virksomheden og vores ejer”, slutter Morten Høilund.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere