Event

Modern Supply Chain Planning & Logistics Day

Oracle Danmark A/S

www.oracle.com/dk

  • Martin.Carlsen@oracle.com
  • 4480 8080
  • Metalbuen 66, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 02.10.2018
Start tidspunkt: 9:00
Sted: Vejle Golf Club
Tilmeld  

Hør hvordan moderne teknologier hjælper med at forenkle processer, reducere omkostningerne, forbedre kundetilfredsheden og giver større kontrol over din forsyningskæde og logistik.

Innovation er nøglen til forretningsforbedringer, dette gælder også inden for Supply Chain planlægning og Logistik. For at imødekomme forbrugernes skiftende krav som følge af global konkurrence og introduktionen af nye produkter og tjenester skal organisationer løbende effektivisere deres efterspørgsels- og forsyningskæder. Logistiktjenesterne bliver også drastisk forvandlet gennem mobilitet, forbindelser og betydningen af IoT, der alle allerede er meget synlige og har hurtigt voksende indflydelse.

Anvendelse af moderne teknologier hjælper med at forenkle processer, reducere omkostningerne, forbedre kundetilfredsheden og give større kontrol over din forsyningskæde og logistik. Organisationer der inkluderer moderne fleksible state-of-art metoder, forbereder sig til disse forstyrrelser og sikrer skalerbarhed, er dem der vil lykkes i det lange løb.

Takket være to keynotes fra professor Jan Stentoft, Syddansk Universitet og fra NOBIA AB-logistics (kendt i Danmark som HTH, Invita og Unoform), vil vi fremlægge eksempler på hvordan virksomheder tager deres forsyningskæde og logistikstyring til det næste niveau. Vi vil diskutere teknologiens rolle i disse overgange og give praktisk vejledning om vellykkede måder at udnytte og implementere teknologi på. I eftermiddags workshops vil vi dykke dybere ned i moderne løsninger, der kan implementeres uafhængigt af ERP-system.

Konferencen er åben for alle, der har en bekræftet registrering – efter registrering vil du modtage en bekræftigelse!

Konferencen afholdes i Vejle Golf Club, arrangementet starter med plenum indlæg der omhandler udvikling af nøglestrategier. Efter frokost vil der være to parallelle spor i workshop stil: en for Supply Chain Planning (inkl. S&OP) og en for Logistik (inkl. lager og transport). For flere detaljer på dagsordenen, klik her.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere