MiR

Lager & distribution

Robotter øger logistikproduktivitet

Den globale autoleverandør FORVIA har øget sin logistikproduktivitet, styrket stabiliteten af produktionsprocesser og reduceret sikkerhedsrisici ved at integrere 14 MiR-robotter i virksomhedens tjekkiske fabrik. Investeringen har tjent sig selv hjem på mindre end to år.

Lager & distribution

Danske MiR-robotter aflaster medarbejdere i Texas

Før brugte seks medarbejdere 60 procent af deres arbejdsdag på at transportere vogne rundt manuelt, og de tilbagelagde op mod 20 kilometer hver. Nu aflaster dansk robotteknologi fra MiR de ansatte, som har fået et sundere job med større variation. Deres arbejdsgiver er den multinationale producent af bildele DENSO, der nu bruger MiR-robotter på i alt otte af sine fabrikker i Europa og USA.

Branchenyt

Danske MiR fusionerer med amerikanske AutoGuide

Danske MiR og amerikanske AutoGuide fusionerer for at udvikle verdens stærkeste AMR-flåde. Det globale marked for intern logistik kalder på komplette løsninger, der kan automatisere transport af både små og store emner gennem hele værdikæden.

SCM 4.0

Effektiviser og kobl dine robotter direkte på 4G-netværket

I takt med den stigende brug af robotter og sensorer i industrien er behovet for stabile og sikre forbindelser i fabrikshallen større end nogensinde. Derfor gør MiR og Telenor det nu muligt for produktionsvirksomheder at koble deres robotter direkte på Telenors 4G-netværk som et mere sikkert og effektivt alternativ til de Wi-Fi-forbindelser, som mange bruger i dag.

Branchenyt

Der var rift om dansk teknologi til logistik i 2021

Mobile Industrial Robots trodsede industriens mange udfordringer i 2021 og overvandt både komponentmangel og coronarestriktioner. Med en vækst på 42 procent i årsomsætning i 2021 fasttømrede MiR sin position som en af logistik- og robotbranchens førende aktører.

SCM 4.0

Global mangel på lagermedarbejdere øger salget af danske logistikrobotter

Når arbejdskraft er en mangelvare overalt, og travlheden samtidig er stor i mange brancher, så kommer der robotter og automation på indkøbssedlen. Hos Mobile Industrial Robots er bestillinger på transportrobotter steget med 40 procent i perioden januar til september i år sammenlignet med samme tid i 2020.

Lager & distribution

Møbelfabrik mangedobler omsætning ved at tænke nyt

En skandinavisk møbelproducent kunne ikke længere bare gøre, som de plejede. Konkurrencen på det internationale marked blev hårdere og hårdere. Med store investeringer i digitalisering og automatisering mangedobler Haugstad Møbel nu sin omsætning.

Lager & distribution

En rejseguide for lager- og logistikansvarlige

At bevæge sig rundt og flytte ting fra sted til sted. At lede efter ting og papirer. Det er dyrt og besværligt. For tid er penge. I Danmark er tid endda rigtig mange penge på grund af vores relativt høje lønniveau. Derfor er det de mest digitaliserede og automatiserede, der placerer sig i overhalingsbanen. Der hvor man kan give konkurrenterne baghjul.

Lager & distribution

Topleverandør af lagerautomater vælger danske MiR til ny OEM-løsning

Modula har valgt de autonome mobile robotter fra Mobile Industrial Robots i sin nye integrerede totalløsning til fleksibel automatisering af lagerpluk og intern transport. Idéen er at automatisere det samlede flow på kundernes lager – og undgå øer af automation. Det har den italienske mekatronik-virksomhed Amer SpA for eksempel erkendt og installerer nu AMR-teknologi.

Strategi & ledelse

5 teknologiske fremskridt driver den hurtige udrulning af autonome mobile robotter

Der er fart på de autonome mobile robotters indtog i alverdens lagre, fabrikshaller og anlæg af alle typer. Det betyder også, at AMR’erne, som de bliver kaldt, hele tiden støder på nye udfordringer. Det medfører hastig og løbende innovation. CEO i MiR Søren Nielsen skitserer her fem teknologiske innovationer, som bidrager til den hurtige udrulning.

SCM 4.0

MiR og Logitrans går sammen om at udvikle autonome palleløftere

Med MiRs ekspertise inden for autonome mobile robotter og på Logitrans' dybe domæneviden inden for manuel materialehåndtering vil de to virksomheder nu udvikle autonome palleløftere. Formålet at er imødekomme et ønske fra industri- og logistikbranchen om automatiseret løft og flyt af paller fra gulv til gulv.

Branchenyt

Tasklet Robots ser dagens lys: Skal udbrede dansk robotkomet

En ny dansk robotleverandør blev en realitet, da Hi-messen løb af stablen i Herning d. 5. til 7. oktober. Det er den nordjyske lager-softwarevirksomhed Tasklet Factory, der har indgået et partnerskab med MiR om at levere autonome mobile robotter til både danske og udenlandske virksomheder.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere