22.07.2020  |  Branchenyt

Case: MHI Vestas Offshore Wind kan fokusere på udvikling gennem Columbus Care

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne video fortæller Anders Lonnebjerg, Head of Business Engagement and Applications hos MHI Vestas Offshore Wind, om deres supportstrategi, værdien i en Columbus Care aftale og hvorfor de kan fokusere på udvikling.

Da MHI Vestas Offshore Wind i 2014 startede op, stod det hurtigt klart for dem, at de havde brug for rådgivning og support i forhold til IT-setup. Virksomheden har efterhånden som de er blevet bedre til produktet selv overtaget den primære support. Columbus' hjælp har hjulpet virksomheden til en god opstart ved at hjælpe til indenfor Application Management & Support:

"Værdien af Columbus Care aftalen for os har særligt været, at vi, i vores etableringsfase, har kunnet koncentrere os om udviklingen. Og Columbus Care sørgede for, at vores brugere blev supporteret..." - Anders Lonnebjerg.

MHI Vestas Offshore Wind er stadig meget glade for Columbus Care aftalen, og virksomheden benytter den til at løse særligt vanskelige problemer.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere