20.07.2020  |  Branchenyt

Case: MHI Vestas Offshore Wind havde brug for arme og ben i forbindelse med deres AX-implementering

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne video fortæller Anders Lonnebjerg, Head of Business Engagement and Applications og Daniél llobel, Service delivery Manager hos MHI Vestas Offshore Wind, om hvorfor valget faldt på Columbus som partner.

Da MHI Vestas Offshore Wind startede op i 2014, havde de brug for en ERP-partner der kunne stå til rådighed med stor viden indenfor AX-området, da deres valg faldt på Microsoft Dynamics AX ERP System:

"Som nystartet virksomhed i 2014, stod vi overfor den udfordring at skulle vælge et nyt standardsystem.Valget blev AX og vi skulle hurtigst muligt have det implementeret i virksomheden for at blive effektive og for at kunne fungere som virksomhed." - Anders Lonnebjerg.

 Det var vigtigt at partneren var en man kunne have fuld tillid til, og en man kunne finde fælles løsninger med, også i fremtiden, og derfor faldt MHI Vestats Offshore Wind's valg på Columbus. 

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere