24.07.2020  |  Branchenyt

Case: MHI Vestas Offshore Wind forklarer værdien af deres Uptime for AX (tidligere ServerCare) aftale

Indhold fra partner Hvad er dette?

ServerCare hedder i dag Uptime for AX. I denne video fortæller Daniél Llobel, Service Delivery Manager hos MHI Vestas Offshore Wind om hvorfor de stadig er glade for deres aftale om med samarbejdet med Columbus.

I videoen kan du blandt andet høre om, hvordan MHI Vestas undgår IT-nedbrud og opnår 24/7 IT-drift- og support, selvom de har en relativ lille IT-afdeling:

"Det man kunne med ServerCare aftalen var, at man kunne få en 24/7 server-overvågning af vores kritiske ERP AX system uden, at vi selv skulle have en kæmpe IT-afdeling til at varetage den opgave." - Daniel Llobel.

I videoen fortæller Daniel Llobel også, hvordan Servercare-aftalen kan sikre virksomheder stabil drift og adgang til kompetente sparringspartnere indenfor relevante områder.

Vil du vide mere om Uptime? Læs mere her.

Mere fra Columbus Danmark

Columbus Danmark

http://www.columbusglobal.dk

Columbus hjælper virksomheder i den digitale transformation af deres forretning ved at øge værdien af deres ERP-investering. Vi udvikler og implementerer vores løsninger baseret på innovative platforme der accelererer digital transformation og ROI. Vi minimerer risici forbundet med at implementere, opgradere og udskifte eksisterende ERP-systemer. Vi leder vores kunder med best practice services og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere