25.01.2018  |  Lager & distribution

Mezzanin og pulterrum i to tårne

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Nørresundby tæt ved Aalborg finder man Andelsboligforeningen Høje Brygge. Foreningen har 47 andelsboliger, der alle er placeret i de to 53 meter høje cylinderformede boligtårne, hvor der er udsigt over både Aalborg, Nørresundby, Limfjorden. Foreningens bestyrelse fik til opgave at få lavet cykelparkering, og konstaterer at de eksisterende pulterrum var placeret i stueplan hvor der var 6 meter til loftet. Her kunne der bygges et indskudt dæk med placering af pulterrum på 1. sal og cykelparkering i stueplan. Vi fik opgaven og har i de 2 tårne nu skabt dette miljø til både pulterrum og cykelparkering.

En cirkelrund ekstra etage

En mezzanin bygget på mål, der nøjagtigt svarer til bygningens indvendige diameter, blev monteret i gadeplan over de eksisterende pulterrum og på mezzaninens 1. sal blev nye pulterrum monteret.

At bygge en mezzanin med pulterrum over og under er ikke usædvanligt, den type opgaver har vi hos Hans Schourup A/S løst adskillige af. Men at bygge mezzaninen rund, langs tårnets vægge, det er ikke hver dag vi laver den slags. Så udgangspunktet for at ramme rigtigt var en præcis, grundig opmåling, efterfulgt af en kontrolmåling. Nu hvor opgave er løst, er det er dejligt at konstatere at det lykkedes.

Der er adgang til de i alt 26 nye pulterrum på hver mezzanin via en ståltrappe. Begge mezzaniner er brandisoleret og godkendt af Aalborg kommune.

Pulterrum

I stueplan er der reetableret 3 pulterrum i hver tårn. Løsningen er bygget med netsektioner model F, fra Axelent, leveret i den grå standardfarve RAL 9018, i øvrigt den klart mest solgte løsning i Danmark. Vi afsluttede projektet med montering af stativer til cykelparkeringer.

Ejerforeningen udtrykker stor tilfredshed med det færdige resultat, og Høje Brygge er blevet en rigtig god reference for Hans Schourup A/S og bygningen klæder i den grad Nørre Sundby.

Producenten Axelent og Hans Schourup A/S har efterhånden slået sine navne fast inden for byggebranchen i Danmark.

Måske fordi vi hurtigt leverer tilbud til kunderne og kvalitet til stærke priser?

Læs mere HER

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere