11.09.2020  |  Lager & distribution

Case: Mere lys, større tryghed og mindre energiforbrug

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med systemløsningen Connected kan du lave professionel trådløs lysstyring i parkeringsanlæg uden programmering og omkabling.

Se vores seneste projekt med systemløsningen SubstiTUBE Connected i et parkeringsanlæg i Utrecht, Holland. For at opfylde kundens krav opdaterede LEDVANCE belysningen i parkeringsanlægget ’Hoog Catharijne’ med OSRAM Connected LED-rør, LEDVANCE Damp Proof Housing og LEDVANCE Connected sensorer.

"Valget faldt på Connected-systemet fra LEDVANCE. Årsagen er den nemme installation, energieffektiviteten og de lave vedligeholdelsesomkostninger med udskiftningsintervaller på op til 6 år, da LED-rørene nemt kan udskiftes,” udtaler Hans Smit fra LichtService Nederland BV.

Læs mere om projektet her: https://bit.ly/3kTZuCg

Tags: LEDVANCE A/S

Mere fra LEDVANCE A/S

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

Med kontorer i mere end 50 lande og forretningsaktivitet i mere end 140 er LEDVANCE blandt de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Med oprindelse inden for generel belysning i OSRAM GmbH tilbyder LEDVANCE et bredt produktprogram med LED-armaturer til mange løsningsområder, intelligente løsninger til Smart Home og bygninger, en af branchens største sort…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere