Jobopslag

Medarbejder til Equipmentafdelingen

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

  • freja@freja.dk
  • 96 70 50 00
  • Viborgvej 52, 7800 Skive
Se profil  
Stilling: Equipment Assistant
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 11.10.2021
Søg job  

Vi søger en medarbejder, som har kendskab til trailere og som gerne vil arbejde i en travl og hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens.

FREJA Transport & Logistics A/S er en virksomhed i konstant udvikling baseret på kvalitet, service og engagerede medarbejdere. Mennesker er vores største aktiv - det er derfor, vi investerer i dem.

Til FREJA i Stilling søger vi en medarbejder til vores Equipmentafdeling. Du skal sammen med vores Equipment Supervisor varetage det daglige arbejde med overvågning, registrering og vedligeholdelse af vores trailerflåde. 

Vi søger en medarbejder, som har kendskab til trailere og som gerne vil arbejde i en travl og hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens. 

Kvalifikationer

•    Du er fortrolig med IT værktøjer som en vigtig del af dit daglige arbejde

•    Du begår dig flydende på engelsk og dansk i skrift og tale

•    Du er engageret, omgængelig og ikke mindst en holdspiller

•    Du er vant til at have flere bolde i luften

•    Du er ansvarsbevidst, troværdig og leverer en god service – hver gang og til tiden

•    Kendskab til lastbiltrailere og vedligeholdelse/reparation af disse

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at sende trailere til syn/service, løbende at opdatere syn/service lister, at foretage småreparationer på pladsen samt at håndtere nedbrud pr. mail eller telefon. Stillingen er på 37 timer, og du skal indgå i en vagtordning til håndtering af nedbrud og andre akutte opgaver. Vi forestiller os, du har en mekanisk baggrund og teknisk snilde. 

Som person motiveres du af at servicere dine kolleger. Ingen opgave er umulig for dig at løse, men et spørgsmål om at tænke kreativt. Du er tillidsfuld og nærværende, og som kollega tager du aktiv del i afdelingens opgaver og bidrager til en positiv og uhøjtidelig stemning.

Vi tilbyder dig de bedste kolleger i en afdeling med højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder, herunder pensionsordning, sundhedsforsikring, fleksibel arbejdstid, 6. ferieuge, kantineordning, fitnessrum mm. Gage og øvrige vilkår forhandles individuelt.

Din fremtidige arbejdsplads bliver vores lokation på Ørstedsvej 11, Stilling, 8660 Skanderborg. Vi mangler dig allerede, men venter gerne, hvis du er den rette for os.

Hvis vi har fanget din interesse, så send straks din ansøgning. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og stillingen lukkes, når vi har det rette match.

Har du spørgsmål til stillingen eller det at arbejde i FREJA, er du velkommen til at kontakte Equipment Supervisor Ivan Christiansen på telefon 9670 5223.

Du bedes sende din ansøgning via formular på FREJAs hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig!

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere