Event

MBA eller bestyrelsesuddannelse?

Niels Brock

www.nielsbrock.dk

  • brock@brock.dk
  • 33 41 91 00
  • Nørre Voldgade 34, 1358 København K
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 01.09.2021
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Drømmer du om et større ledelsesansvar eller en bestyrelsespost? Så kan du styrke dine kvalifikationer på Niels Brock Executive, hvor vi tilbyder fire MBA og bestyrelsesuddannelser inden for ledelse og forretningsudvikling: den klassiske bestyrelsesuddannelse, bestyrelsesuddannelsen for startups, MBA Executive og MBA Go.

Vores uddannelser henvender sig til ambitiøse og karrieremindede professionelle –  vi sætter barren højt og stiller store krav til både undervisningen og de studerende. Det skaber dygtige ledere, og er en af årsagerne til, at Niels Brock gennem mange år har været en af erhvervslivets foretrukne uddannelsespartnere.

MBA Executive

Med en MBA Executive bliver du klar til at løfte et større ledelsesmæssigt ansvar i din virksomhed. På uddannelsen skærper du blandt andet din forretningsforståelse og styrker din evne til at analysere og revidere virksomhedens strategi. Du erhverver dig både kompetencer og indsigt, som er afgørende for, om du som leder kan forbedre virksomhedens performance og konkurrenceevne.

MBA Go

Med en online MBA Go fra Niels Brock får du indsigt og redskaber til at kunne arbejde med alle facetter i en virksomhed, og du bliver klogere på teorier og metoder, du kan omsætte til praksis både nu og i fremtiden – både inden for personaleledelse og medarbejderudvikling, organisatoriske forandringer, finansiel ledelse og økonomiske analyser, praktisk driftsledelse og virksomhedsstrategier med et globalt perspektiv.

Bestyrelsesuddannelse

Som medlem af en bestyrelse påtager du dig et stort ansvar - og på Niels Brocks bestyrelsesuddannelse får du viden og værktøjer, der gør dig i stand til at leve op til det. Her er det faglige niveau højt, og du lærer at blandt andet at stille de rigtige spørgsmål, træffe gode strategiske beslutninger og tage initiativer, der skaber retning og værdi for virksomheden. Bestyrelsesuddannelsen henvender sig både til professionelle, der allerede er i gang med en bestyrelseskarriere og til dem, der har ambitioner om det.

Bestyrelsesuddannelse målrettet startup-miljøet

At kunne træffe strategiske beslutninger som skaber retning, vækst og værdi i nystartede virksomheder er ingen let opgave – derfor tilbyder vi en 5-dages bestyrelsesuddannelse for nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer i startups. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Keystones, der er Danmarks største netværk for investering af kapital og kompetencer i startups. På 5 kursusdage fået du en grund introduktion til bestyrelsens opgaver og lærer, hvad det kræver at være medlem i en bestyrelse.
 

 

Tags: Niels Brock

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere