26.02.2018  |  Branchenyt

Max Schön GmbH fokuserer på vækst med EDI fra TrueCommerce

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en del af deres vækststrategi har Max Schön valgt at implementere EDI for at styrke samhandlen med deres kunder, leverandører og transportpartnere.

Max Schön GmbH leverer alt fra VVS-komponenter og værktøj til stål og metal, som de leverer til blandt andet byggebranchen.

Max Schön er en succesfuld virksomhed med et bredt netværk af kunder og leverandører, og de har ambitiøse mål for væksten af deres forretning.

Som en del af deres vækststrategi har Max Schön valgt at implementere EDI, så de kan styrke samhandelen med deres kunder, leverandører og transportpartnere.

For Max Schön var EDI noget nyt, og de havde derfor ikke nogen dedikerede interne EDI-ressourcer. Derfor var det en strategisk beslutning at lægge projektet i hænderne på TrueCommerce - en såkaldt Managed EDI Service.

Læs den fulde historie her.

Tags: TrueCommerce

Mere fra TrueCommerce

TrueCommerce

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at styrke deres samhandel med kunder og leverandører samt opnå fuld gennemsigtighed i hele deres forsyningskæde. TrueCommerces kerneforretning er en løsning til elektronisk dokumentudveksling (EDI), og vi tilbyder en række services herudover, så du kan effektivisere alle dele af din forsynings…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere