19.01.2021 | Navnenyt

Mathias Tvede-Möller ansat som Junior Consultant i konsulenthuset Syncronic

Mathias Tvede-Möller (23) er ansat som Junior Consultant i Syncronic, der med 30 ansatte er Danmarks største specialiserede rådgiver inden for Supply Chain Management og it.

 

I sin nye stilling hos Syncronic skal Mathias Tvede-Möller hjælpe Syncronics kunder med at implementere Supply Chain-løsninger.

 

”Jobbet hos en af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for Supply Chain Management giver mig en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med rigtige cases for nogle af de største virksomheder på begge sider af Øresund, og det glæder jeg mig meget til,” siger Mathias Tvede-Möller.

 

Mathias Tvede-Möller har en dansk far og svensk mor og er vokset op i den lille by Beddinge Strand i Sydsverige, hvilket matcher godt med, at Syncronic har mange kunder i begge lande.

 

Ved siden af sit arbejde er Mathias Tvede-Möller ved at tage en cand.merc. med specialisering i Supply Chain Management på CBS.

 

Mere fra Syncronic ApS

Syncronic ApS

www.syncronic.com

Since 2006 Syncronic has established its reputation in the market with more than 30 consultants that understand your business and what creates value for you. We strategize supply chains for impact and provide the roadmap for change. We design and implement business processes that actually work together with your existing or new IT system. At Syncronic Management Consulting, we challenge ou…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere