Event

Marketing er det nye Salg!

Bredana Solutions A/S

www.bredanasolutions.dk/

  • info@bredanasolutions.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29b, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 25.08.2021
Start tidspunkt: 12.30
Sted: Online
Tilmeld  

Marketing-data er klar til næste niveau – og kunderne forventer det! I den moderne virksomhed automatiseres marketing og skaber varme leads. Hør hvordan I beriger Dynamics 365 CRM med marketingmoduler, der skaber intelligent og datadrevet interaktion med

Har I ambitioner?
Marketing-data er klar til næste niveau – og kunderne forventer det!

Hvad får I ud af at koble et marketing-modul på jeres CRM-system?

I den moderne virksomhed automatiseres marketingfunktionerne og skaber både leads og nurturing. - Så kan account managers koncentere sig om salget, og forretningsbeslutningerne kan baseres på reelle kundeindsigter. 

Vær med på webinar den 25. august og hør mere om, hvordan I beriger jeres Dynamics 365 CRM med et marketingmodul, der skaber intelligent og datadrevet interaktion med jeres kunder. 

Med segmenterede data fra CRM-systemet, bliver det enkelt at holde kundekontakten relevant og tilgå kunderne med præcis den stemme, der passer til den givne fase i købsprocessen - og når CRM igen beriges med data om kundernes interaktioner, så får I det bedste analytiske grundlag for at møde kundens forventninger. 

Med et marketing-modul, direkte koblet på jeres Microsoft-system, holder I data samlet og I får adgang til en række intelligente funktioner i interaktionen med bla. CRM-data, SoMe, Teams og brugerdefinerede funktioner.
En teknologi der er intuitiv i anvendelsen og som i høj grad holder kunderejsen helt relevant - og skaber det bedste engagement med jeres kunder. 

 

Dagens program og indhold:

  • Hvad betyder det, når vi siger, at Marketing er det nye salg?
  • Hvad indeholder et marketingmodul og er I klar?
  • Konkrete eksempler på merværdien i kunderejsen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere