20.11.2015  |  Branchenyt

Maersk Line kåret som årets shipping-virksomhed

Maersk Line blev for andet år i træk kåret som årets shipping-virksomhed ved the Automotive Supply Chain Global awards. Prisen blev givet for selskabets arbejde med at gøre skibsfarten bæredygtig.

For andet år i træk er Maersk Line blevet tildelt prisen Shipping Company of the Year. Prisen blev uddelt ved the Automotive Supply Chain Global awards i London. Det skriver soefart.dk.

Læs også: Presset Mærsk overvejer opkøb

Maersk Line fik tildelt prisen for sit arbejde med at gøre skibsfarten bæredygtig ved blandt andet at reducere emissioner og hjælpe sine kunder med at føre den positive udvikling helt ned på underleverandør-niveau. Et eksempel herpå er Maersk Lines samarbejde med BMW, hvor de to partnere blandt andet underskrev en ”carbon pact”, der forpligter Maersk Line til at reducere udledning for de containere, som BMW sendte med selskabet.

”Vi arbejder med nogle af de største bilproducenter i verden, og vi er meget glade for, at vores arbejde har fået anerkendelse med denne pris. Det er specielt glædeligt at vinde for vores arbejde med BMW, som har taget vores tilgang til sig og støttet vores arbejde for en mere bæredygtig tilgang til shipping. Vi er engagerede i at støtte vore kunders forretning og hjælpe dem til at vokse, og vi vil gerne takke dem for deres fortsatte støtte”, sagde Lars Kastrup, global automotive sector lead hos Maersk Line ved modtagelsen af prisen.

Læs også: Maersks aktiekurs i frit fald

Maersk Line samarbejder blandt andre med Ford, Nissan, Honda, Toyota, Hyundai og General Motors.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere