26.10.2020 | Navnenyt

Mads Iversen Kroløkke - ny Gluu Process Facilitator

Mads Iversen Kroløkke

Mads fra Tange & Partners er blevet Gluu Process Facilitator. Tange & Partners har det sidste stykke tid fået indsigt i alle de problemer Gluu kan være med til at løse, og har derfor valgt at blive Process Facilitatorer.

Mads om Gluu: ’’Jeg tror på at for at lave varig forandring/udvikling i en organisation, er det livsnødvendigt at dem der sidder med det i dagligdagen skal være med til det!
Ellers vil det falde på jorden efter Process Facilitatoren/konsulenten er gået. Det Gluu kan, kombineret med den måde vi gør det på, sikre at de effekter Gluu giver jer forbliver i organisationen og ikke forsvinder med os.’’

Mads er uddannet Produktionsingeniør og arbejder som udviklingskonsulent for Tange & Partners. Hans spidskompetencer ligger i at optimere, effektivisere og se nye måder at udføre opgaver på. Han er desuden certificeret inden for QRM (Quick Response Manufacturing).

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere