Event

Machine Learning anvendt i Supply Chain Management

Optilon Danmark

www.optilon.dk

  • lars.krogh@optilon.dk
  • 2614 4545
  • Njalsgade 76, 4 sal DK-2300 København S
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 18.10.2018
Start tidspunkt: 9.30
Sted: København, Njalsgade 76, 4 sal Optilon, Univate
Tilmeld  

Data bevæger sig hurtigt rundt i forsyningskæden. De skal "fanges" og anvendes. Den hastighed, hvormed datamængderne stiger, overstiger markant hastigheden hvorved it-systemer er udviklet til at udnytte dem. Eller sådan har det været.

Optilon Seminar den 18. oktober, Machine Learning i Supply Chain

Supply Chain optimering er komplekst, men behøver det at være vanskeligt?

Styring af forsyningskæden er en tværfunktionel aktivitet, der involverer virksomhedens funktioner, som salg, fremstilling, distribution, lager og indkøb samt eksterne partnere, fra leverandører til slutbrugere.

Virksomhederne er meget opmærksomme på, at organisatoriske siloer skaber forhindringer i deres forsyningskæder, hvilket gør det vanskeligt at klare sig godt. Tilpasning og koordinering blandt alle deltagerne er nødvendigt.

Den hastighed, hvormed datamængderne stiger, overstiger markant hastigheden hvorved it-systemer er udviklet til at udnytte dem. Eller sådan har det været. I dag findes der systemer, der gennem flere år har vist deres berettigelse og når de bliver suppleret med de nyeste former for Machine Learning, så skabes der markante forbedringer i virksomhedernes Supply Chain Performance.

Den 18 oktober kl. 9.30 til kl. 12.00 afholder Optilon I København et gratis fagligt seminaret hvor emnet er ” Supply Chain Opportunities with Machine Learning and Predictive Analysis”. Læs mere her: http://optilon.dk/supply-chain-opportunities-machine-learning-predictive-analysis/ Tilmelding sker ved at sende en e-mail til lars.krogh@optilon.dk

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere