10.08.2022  |  Branchenyt

Mød Toyota på Transport Øst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Toyota Material Handling er nummer 1 verden som leverandør af gaffeltruck, lagerudstyr og logistikløsninger, og har Danmarks bredeste produktprogram.

Vi dækker alt fra de mindste håndløftevogne, over palletruck, stablere og reachtruck, til store gaffeltruck, automatiseringsløsninger og logistikrådgivning.  

Med andre ord, alt, hvad der er nødvendigt for dig som vognmand eller chauffør, til at opnå en så produktiv og effektiv dagligdag som muligt. 

I år er vi tilbage på Sjællands største transportmesse, Transport Øst, og her vil du som besøgende få lejlighed til at se og prøve nogle af de bedste elektriske og manuelle palletruck og lavtløftende elektriske stablere på markedet. Som for eksempel Danmarks mest populære stabler, Staxio SWE080L, som kan stable i to lag i en lastvogn. 

På messen vil du også møde vores dygtige konsulenter, som kan hjælpe og rådgive i valget af den helt rigtige løsning for dig – lige meget om du står og mangler en enkelt palleløfter eller om du skal udskifte, udvide eller opbygge en helt ny truckflåde. 

Vi hjælper dig også med den optimale finansiering, lige som vi også kan fortælle om Danmarks måske bedste truckservice, som vi selvfølgelig også tilbyder. 

Hent din fribillet i dag på www.toyota-forklifts.dk/messe 

Vi glæder os til at se dig. 

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og TII KAMAG terminaltraktor. Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov.  Det er vores mål at…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere