Event

Mød Toyota på Transport Øst

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

  • info@dk.toyota-industries.eu
  • 70 220260
  • Industrivej 3, 3550 Slangerup
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 03.09.2022
Start tidspunkt: 10:00
Sted: Greve
Tilmeld  

Toyota Material Handling er nummer 1 verden som leverandør af gaffeltruck, lagerudstyr og logistikløsninger, og har Danmarks bredeste produktprogram.

Mød Toyota Material Handling på Transport Øst messen

Vi dækker alt fra de mindste håndløftevogne, over palletruck, stablere og reachtruck, til store gaffeltruck, automatiseringsløsninger og logistikrådgivning.  

Med andre ord, alt, hvad der er nødvendigt for dig som vognmand eller chauffør, til at opnå en så produktiv og effektiv dagligdag som muligt. 

I år er vi tilbage på Sjællands største transportmesse, Transport Øst, og her vil du som besøgende få lejlighed til at se og prøve nogle af de bedste elektriske og manuelle palletruck og lavtløftende elektriske stablere på markedet. Som for eksempel Danmarks mest populære stabler, Staxio SWE080L, som kan stable i to lag i en lastvogn. 

På messen vil du også møde vores dygtige konsulenter, som kan hjælpe og rådgive i valget af den helt rigtige løsning for dig – lige meget om du står og mangler en enkelt palleløfter eller om du skal udskifte, udvide eller opbygge en helt ny truckflåde. 

Vi hjælper dig også med den optimale finansiering, lige som vi også kan fortælle om Danmarks måske bedste truckservice, som vi selvfølgelig også tilbyder. 

Hent din fribillet i dag på www.toyota-forklifts.dk/messe 

Vi glæder os til at se dig. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere