Event

Mød os på LogiMAT 2020

EffiMat Storage Technology A/S

www.effimat.com

  • info@effimat.com
  • +45 7199 4800
  • Emil Neckelmanns Vej 15C, 5220 Odense SØ
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 10.03.2020
Start tidspunkt:
Sted: Stuttgart, Tyskland
Tilmeld  

Endnu engang vil vi være at finde på LogiMAT. Her vil man kunne opleve EffiMat lagerrobotten live og samtidig se hvordan et pick&pack koncept fungerer med vores løsning og EffiSoft software.

LogiMAT 2020

LogiMAT, som er en af årets helt store messer er snart kun en måned væk og vi er ved at være klar. LogiMAT er bl.a. stedet for lagerautomater, lagerrobotter, klassiske vertikale lifte mv. og derfor vil vi selvfølgelig også være at finde på messen. 

I år glæder vi os især og ikke kun fordi vi medbringer vores EffiMat, men fordi vi også gerne vil vise jer hvordan løsningen faktisk kan optimere virksomheders throughput efficiency. Samtidig vil vores fantastiske team medbringe forskellige kundecases der kan fortælle jer hvordan løsningen kan kombineres med andre teknologier og hvordan den på den måde kan skabe endnu mere værdi. 

Vi vil være at finde i Hal 1 på stand no. G10 - mangler du billetter, så kontakt Søren Agerbæk på sag@effimat.com

Vi glæder os til at møde jer. 

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere