Event

Mød os på hi Tech & Industry Scandinavia 1. - 3. oktober 2019 stand H6060

Safezone Nordic

www.safezonenordic.com/

  • info@safezonenordic.com
  • 22 41 50 26
  • Møllehaven 21E, 4040 Jyllinge
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 01.10.2019
Start tidspunkt:
Sted: MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning
Tilmeld  

Safezone Nordic ApS / ROS Scandinavia er et højt specialiseret firma med fokus på ”Workplace Safety” i Industri, logistik og lufthavne.

Safezone Nordic ApS / ROS Scandinavia er et højt specialiseret firma med fokus på ”Workplace Safety” i Industri, logistik og lufthavne.
Vi har mange års erfaring i at rådgive om sikkerhedsløsninger og vores fokus er at sikre fodgængere og medarbejdere mod kørende trafik, specielt gaffeltrucks, stablere og trækkere udgør en stor sikkerhedsrisiko på de skandinaviske arbejdspladser.

Vi rådgiver også om beskyttelse af installationer, bygninger og produktionsudstyr, det er ofte store værdier og kritisk udstyr, som vil koste mange penge ved en påkørsel af tunge køretøjer.

Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg, og en gennemgang af Deres virksomhed, den afledte rådgivning ledsages af CAD-tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen. Vi anbefaler ofte fodgængerværn og påkørselsværn udført i polymer og produceret i EU, og vi dimensionerer efter den enkelte kundes behov.

Alle værn og personsikringer er testet og godkendt af TüV

En vigtig del af vores ekspertise er desuden gennemgang af lager- og lagerreoler, og vi kan tilbyde, at udføre det lovpligtige eftersyn, i henhold til DIN 15635, alle udekørende og samarbejdspartnere er særligt sagkyndige og besidder den nødvendige erfaring til at give kompetent og faglig sparring.

NYHED i Danmark

Med ROS ”Rack Repair System” tilbyder vi endvidere at oprette beskadigede reol ben, dette uden at pallereoler skal tømmes, og kunden sparer dermed kostbar intern tid og kan fortsætte driften. Systemet der er patenteret, sikrer at reolens oprindelige styrke genetableres.

Se meget mere på: http://www.safezonenordic.com

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere