07.03.2022 | Navnenyt

Mød Jessica Madlene Nielsen som 9altitudes konsulent for PTCs digitale løsninger til din R&D afdeling

Tag en snak med Jessica om digitalisering med Creo, PLM, IoT og hele den digitale tråd i jeres forretning

Tænk hele vejen rundt om din forretning med en digital tråd, der binder alle afdelinger sammen. 

I 9altitudes understøtter vi udviklingsafdelingen med digitale løsninger fra PTC.

Derfor kan I nu møde vores proaktive konsulent Jessica Madlene Nielsen hvis I går i overvejelser om at optimere den digitale sammenhængskraft i virksomheden.

9altitudes er et konsulenthus, der med fokus på Microsoft Dynamics 365 ERP og CRM samt Power BI og, ikke mindst, PTCs CAD og PLM løsninger, styrker hele forretningens drift og udvikling. 

Tag en snak med Jessica om Creo og PLM eller tag et kig på 9altitudes.dk og find kurser og webinars om de nyeste løsninger. 

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere