05.12.2017  |  Branchenyt

Månedens karriereprofil: Peter Boltau, Aalborg Portland

Supply Chain Management Director for cementfabrikken Aalborg Portland, Peter Boltau, holder meget af SCM’s indflydelse i virksomheden og den konstante udvikling på området.

Hvorfor har du valgt SCM-vejen?
Jeg har altid været drevet af den energi, der opstår mellem mennesker, når man i fællesskab får tingene til at ske. Diversitet er ekstremt livsbekræftende og selvudviklende. Supply chain management giver mig netop muligheden for at finde styrkerne og de unikke kvaliteter i vores organisation og i vores medarbejdere. SCM-funktionen er i indgreb med stort set alle funktioner i en organisation. Dette kræver stor involvering og masser af tillid samt respekt for hinandens forskelligheder. Derudover fascineres jeg af de IT-muligheder, der findes, og som netop kan hjælpe med at skabe sammenhæng og balance mellem mennesker og funktioner, og derved hjælpe dem til at se nye muligheder og veje.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
De menneskelige relationer kombineret med en fælles forståelse for retning og mål i hele organisationen. En kæde er ikke stærkere end det svageste led, så det bedste ved SCM er konstant at fokusere på at udvikle og optimere de enkelte led i kæden. Den største succes er, når medarbejderne ser og mærker at det hele går op i en højere enhed!

Hvilket job har du om fem år?
Der sidder jeg i samme eller tilsvarende stilling. Mit fokus vil altid være indenfor SCM, da det er her, jeg begejstres mest. Jeg bliver glad af at arbejde sammen med så mange forskellige mennesker hver dag. Jeg bliver inspireret på forskellige niveauer, og dette udvikler mig både som menneske og kollega.

Om Peter

Uddannelse:
Civilingeniør med speciale i International Teknologiledelse, Aalborg Universitet.

Tidligere job:
Produktionsdirektør, COO, Bruel; Projekt- & logistikchef, Nyfors; Head of Central Logistics, MAN Diesel. 

Hvad er dit bedste karriereråd?

  • Forsøg altid at skabe høj trivsel i din afdeling ved systematisk at arbejde med at bringe egne og kollegers styrker og unikke kvaliteter i spil.
  • Sørg for at alle medarbejdere har et godt overblik, så de selvstændigt kan planlægge og træffe beslutninger.
  • Fokusér på succeshistorierne, små som store, frem for fejl.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere