24.07.2017  |  Branchenyt

Logistikkompagniet uddeler SCM-pris

Logistikkompagniet har uddelt den årlige anerkendelsespris til den HD-studerende i SCM, der har scoret årets højeste gennemsnit. Prismodtageren satte i år rekord med et snit på 11,6.

Logistikkompagniet har uddelt den årlige, anerkendende Logistikpris og 10.000 kroner til den af de dimitterende HD SCM-studerende fra Copenhagen Business School, der har klaret sig fagligt bedst og scoret det højeste karaktergennemsnit.

I år gik prisen til Pernille Kryger, der oven i købet har sat rekord på efteruddannelsen med et gennemsnit på 11,6.  

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Jeg er meget glad og beæret over at modtage prisen og stolt af det endelige resultat. Det er en flot gestus, at Logistikkompagniet anerkender det hårde arbejde, som studerende skal udføre for at opnå et godt resultat”, sagde Pernille Kryger efter prismodtagelsen.

Fuldtidsarbejde og studie på samme tid
Til daglig er Pernille Kryger operations manager i shipping- og skibsredervirksomheden Ultrabulk, der på globalt plan har over 250 dry bulk carrierskibe. Hun har i de seneste tre år studeret ved siden af jobbet for at færdiggøre HD-studiet i SCM. Og sådan noget skal anerkendes, mener Logistikkompagniets adm. direktør, Jan Dewald Hansen.

”Alle, der sætter sig et mål og når det, fortjener anerkendelse og respekt. HD-studiet er krævende og foregår på højt niveau. Herudover tages det typisk ved siden af et fuldtidsarbejde og i en udfordrende balance med et familieliv. Derfor kræver det et stort skulderklap til de studerende, der søger at dygtiggøre sig”, sagde Jan Dewald i forbindelse med overrækkelsen af prisen.

Læs også: "Jeg er ikke hyret som brandslukker, tingene fungerer jo"

Hvert år optages cirka 45-50 studerende på den erhvervsøkonomiske efteruddannelse, også kaldet HD, i SCM. Fordi det er en efteruddannelse, spænder aldersfordelingen bredt – helt fra sidst i 20’erne til midt i 50’erne.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere