Jobopslag

Logistik Koordinator

DHL

www.dhl.dk

 • DK.Freight.Communications@dhl.com
 • 70130180
 • Banemarksvej 48, 2605 Brøndby
Se profil  
Stilling: Logistikkoordinator
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 11.11.2021
Søg job  

Motiveres du af være en del af en virksomhed, hvor gode kundeoplevelser skabes gennem sikkerhed og kvalitet? Og interesserer du dig for logistik, planlægning og administration?

Vi søger en ny kollega til vores Pick up and Delivery (PuD) team, der har ansvaret for vores domestic distribution fra DHL Freight i Taulov. I afdelingen tager vi et fælles ansvar og løfter i flok. Som vores nye kollega forventer vi, at du bidrager med initiativ, og at du tager del i vores daglige arbejde for at optimere vores biler bedst muligt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Dagligt ansvar for planlægning af domestic gods til Fyn og Jylland
 • Daglig dialog med DHL Freights domestic operation
 • Opfølgning og kommunikation med chauffører
 • Daglig kontakt til kunder, leverandører & partnere
 • Driftsopgaver - herunder sikre opfølgning på økonomi og kvalitet

Din succes som Logistik Koordinator hos DHL Freight
Stillingen udgør en central funktion i DHL Freight, og derfor er det interne samarbejde og evnen til at kommunikere med andre afdelinger i en til tider hektisk, men uformel, organisation essentiel for at performe i denne stilling.

Det er vigtigt for os, at du er god til at skabe og bevare et godt overblik, at du er god til at kommunikere tydeligt, og at du er i stand til at bevare roen i en hektisk hverdag.

Faglige kvalifikationer:

 • Erfaring med administration og gerne logistik/transport
 • Ordenssans og overblik
 • Du har gode IT-færdigheder
 • Flydende dansk og engelsk i tale og skrift

Dit primære arbejdssted vil være DHL Freight, Dronningens Kvarter 12, 7000 Fredericia.

Arbejdstiden vil være placeret i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 19.00.

Vi behandler ansøgninger løbende, og forventer at besætte stillingen så snart vi har fundet den rigtige kandidat. Vi opfordrer dig derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt via linket på denne side.

Er du vores nye Logistik Koordinator?
Hvis du har spørgsmål vedr. DHL Freight eller stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Distribution Manager, Michael Lynge Bendtsen på tlf. 43489856.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Vi informerer om, at vi i rekrutteringsprocessen kan forespørge på straffeattest og CFSP-listen, udarbejde person-profil samt søge på diverse SoMe kanaler. Det er vigtigt for os, at beskytte dine personlige oplysninger, herunder kontaktoplysninger og dit CV, og sikre, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi opbevarer dine data, indtil du trækker din ansøgning tilbage, og du kan til enhver tid slette dine data i vores rekrutteringssystem. Rollen som databeskyttelsesansvarlig påhviler flere enkeltpersoner i virksomhederne i Deutsche Post DHL Group. De kan kontaktes på følgende e-mailadresse: Datenschutz-Bewerbung@dpdhl.com.

 

 

Tags: DHL

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere