26.08.2019 | Navnenyt

Logicenters rekrutterer ny Commercial Manager

Thomas Petersen er ny Commercial Manager hos Logicenters.

Som led i satsningen på at styrke Logicenters yderligere i Danmark rekrutteres Thomas Petersen nu. Han tiltræder stillingen som Commercial Manager og får ansvar for forretningsudviklingen i Danmark.

”Jeg har selv samarbejdet med Logicenters som kunde og ved, hvor konkurrencedygtig virksomheden er. Det er et kompetent team med hurtige processer og en fleksibel forretningsmodel, hvilket er nøglerne til fremgang inden for logistik”, siger Thomas Petersen og fortsætter:

"Nu ser jeg frem til at bidrage til, at Logicenters bliver det oplagte valg i Danmark ved at skabe gode løsninger for potentielle kunder og hjælpe eksisterende kunder med at vokse sammen med os”.

Thomas Petersen har arbejdet i logistikbranchen i ca. 27 år. Han har en baggrund hos Kuehne & Nagel, har været Operational Manager hos Singapore Airlines Cargo og Scandinavian General Manager hos Worldwide Flight Services. Thomas Petersen kommer senest fra CBRE, hvor han var direktør for rådgivning og transaktionsydelser.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere