03.06.2019  |  Branchenyt

Linde K 5231 sætter nye standarder

Indhold fra partner Hvad er dette?

N.C. Nielsen kan nu præsentere den nye Linde K 5231 smalgangstruck, som imponerer med en løftehøjde på op til 18 meter. Samtidig kommer Linde-nyheden med en forbedret ergonomi, sikkerhed og ydeevne – med blandt andet det innovative Linde Dynamic Reach Control-system, som effektivt kompenserer for mastens pendulbevægelser.

Kravene til opbevaringsplads og hurtigere gennemløbstid er stigende, og lageransvarlige verden over søger efter værdifuld hyldeplads. Linde K 5231 bidrager til at løse udfordringen på højlagre med smalle reolgange. Linde-trucken udvider arbejdsområdet i højden uden at gå på kompromis med effektivitet, sikkerhed eller arbejdskomfort for operatøren.

Linde K 5231 er flagskibet i Linde K-serien, som modulopbygges til de specifikke opgaver ud fra 64 forskellige mastevarianter, ti kabinebredder i to versioner, mange chassisbredder og en bred vifte af avanceret ekstraudstyr.

– Linde K-maskinen bliver et naturligt omdrejningspunkt på højlageret. Både hardware og software er skræddersyet ned til mindste detalje. Maskinen kan køre med et integreret Linde navigations-system, der automatisk leder den fra position til position, så den finder den mest effektive og energioptimerede rute i gangene, udtaler produktchef Henrik Gram Nielsen fra N.C. Nielsen A/S.

Den automatiske navigation fungerer i et tæt samspil med sikkerhedssystemer og motorer, der får Linde K 5231 til både at kunne køre og samtidig hæve, sænke eller rotere gaflerne i én bevægelse. Dette giver et optimalt logistikflow, der er mindst 25% mere effektivt end håndterings- og plukkeopgaver uden Linde navigation.

– Med den præcise VNA-navigation kan Linde K 5231 ved hjælp af automatik løse opgaver i højden. Den opererer på autopilot inde i de smalle reolgange, og orienterer sig ved hjælp af RIFD Tags. Selvfølgelig stadig med mulighed for at operatøren hele tiden kan finjustere. Navigationsdelen – og maskinen som helhed – er fremtidssikret, så den kan opgraderes eller leveres som en fuldautomatisk AGV-løsning, udtaler produktchef Henrik Gram Nielsen fra N.C. Nielsen A/S.

Hjælpesystemet Dynamic Reach Control forebygger store udsving, når maskinen opererer i højden. Et fintfølende system kompenserer for mastbevægelser med specifikke modbevægelser. Operatøren skal ikke vente på, at masten stopper med at svinge, inden pallen sættes på plads eller tages ud. Det sparer værdifuld tid og samtidig undgås kollisioner med hylder og beskadigelse af udstyret.

Med Linde Active Stability Control (ASC) scannes gulvoverfladen med en intelligent kombination af mekaniske og elektroniske sensorer. Hvis systemet opdager ujævnheder i overfladen, justeres lasthjulene straks for at forhindre, at trucken svajer. Den bevares derfor i en sikker og stabil tilstand, så produktiviteten holdes højt på et ujævnt gulv. Højden på venstre og højre lasthjul justeres automatisk ved ujævnheder og sikrer en høj fart i køregangene.

Vil du vide mere?

Kontakt salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen på +45 99 83 83 83 eller mail

ac@nc-nielsen.dk om yderligere informationer til indholdet af denne pressemeddelelse.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.Vi importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Com…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere