27.05.2020  |  Lager & distribution

Lindab leverer sandwichpaneler til stort grønlandsk byggeri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Logistik- og shippingfirmaet Usisaat, som ligger i Nuuk, bygger nyt domicil på 5.200 m2. Lindab leverer sandwichpaneler og porte.

Vi er stolte af at levere materialer til et stort grønlandsk byggeprojekt. Logistik- og shippingfirmaet Usisaat, som ligger i Nuuk, bygger nyt domicil på 5.200 m2.

Vores kunde MT Højgaard, der er entreprenør på byggeriet, får leveret 5.800 m2 Lindab sandwichpaneler til tag og facader. Senere vil byggeriet også blive monteret med porte fra Lindab.

Lindabs udviklingsingeniør Lene Agger er rejst til Grønland for at hjælpe byggeriet i gang. Hun står til rådighed for spørgsmål om vores produkter og fører tilsyn med at tag og facade bliver monteret efter anvisningerne. For det er kundernes succes der driver vores succes.

Læs mere om sandwichpaneler HER.

Tags: Lindab

Mere fra Lindab

Lindab

www.lindabporte.dk

Lindab er en international virksomhed, der udvikler, fremstiller, markedsfører og sælger produkter og systemløsninger til forenkling af byggeriet og forbedring af indeklimaet Vores produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere